Zoete koekjes bakken…

Zo, dat duurde even! Na zo’n heerlijke zomervakantie is de boel hier weer piepend en krakend op snelheid gekomen. School, sportclubjes, een waslijst aan uitgestelde verjaardagen, straatfeestje… enfin… het loopt allemaal weer. Nu dit blog weer aanzwengelen en dan is alles weer compleet. Miss Foodie heeft natuurlijk niet stilgezeten. Nee, ze heeft zich de afgelopen periode “beraad op haar toekomst” zoals dat in grote-mensentaal heet. Dat beraden-op-je-toekomst is trouwens niet echt een activiteit maar meer een aaneenschakeling van dingen die op je pad komen en je steeds weer een stapje verder naar je definitieve plannen brengen. Klinkt vaag he? En eigenlijk was het dat ook. Mijn pad ging uiteindelijk langs een hotel (helaas een vraagprijs van 2,5 miljoen, maar wel een schitterende bezichtiging!) via een eettentje/delikatessenwinkel (niet echt kindvriendelijk, vooral niet voor mijn eigen exemplaren want 9 tot 6) richting thuisafgehaald.nl maar kwam uiteindelijk en onvermijdelijk uit bij mijn roots: taartjes en koekjes bakken! Miss Foodie is namelijk tweezijdig erfelijk belast met banketbakkersgenen en dat moet er kennelijk toch een keer uit. Vandaag las ik nog in de Elle Eten “er zijn kokers en bakkers”. En Miss Foodie is een echte bakker. Die nog steeds heel lekker kan koken natuurlijk en daar ook gewoon mee door blijft gaan. Maar binnenkort valt op foodiemoods dus een aanzienlijke stijging te verwachten in de categorieen protestfood, comfortfood en show offs.
Momenteel is Miss Foodie aan het experimenteren met de “nogal zoete koekjes”. Like?

4 thoughts on “Zoete koekjes bakken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *