De Streekbox – 1

krat streekbox miss foodie

krat streekbox miss foodieHmmm… de produkten van de Streekbox zijn binnen. Ruim op tijd, daar houdt Miss Foodie van! Alleen is Miss Foodie zo op het eerste gezicht toch een beetje teleurgesteld.

De 5 aardappelen oogden wat karig voor de beloofde kilo en bleken dat ook bij lange na niet te wegen (zorgvuldig als Miss Foodie met kritiek is, haalde ik meteen de weegschaal uit de kast en het bleek maar liefst 4 ons te weinig) en zo verging het ook wat andere groenten. Verder had Miss Foodie tijdens de bestelling contact gehad met Streekbox over de mogelijkheden een lactosevrije box te ontvangen. Dit was helaas niet mogelijk maar melk en yoghurt zouden vervangen worden door sap en/of brood. Groot is daarom mijn verbazing een pot hangop in de box aan te treffen… Heb ze net even gemaild. Miss Foodie wacht op antwoord…

Naschrift: al dezelfde (vrijdag-)avond kreeg Miss Foodie antwoord op haar mailtje. Streekbox licht nog net niet alle lokale boeren van het bed maar gaat wel uitzoeken wat er gebeurd is. Hier gaan we in goed overleg vast wel uitkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *